§ 482 Toimitilojen vuokraaminen Tampere-talo Oy:lle Lielahden kartanosta tapahtuman ajaksi - Events Tampere

Lataa  Kuuntele 

TRE:2421/02.07.03/2023

Päätöspäivämäärä

2.5.2023

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampere-Talo Oy:ön kuuluvan Events Tampereen kanssa on neuvoteltu loppuvuoden 2022 ja huhtikuun 2023 aikana Lielahden kartanon toimitilojen käytöstä Hiedanrannassa 16.6.2023 pidettävän tapahtuman aikana. Tampere-talo Oy on Tampereen kaupungin täysin omistama osakeyhtiö.

Tilat ovat toisen kerroksen neuvotteluhuoneet Wilhelm ja Marie. Vuokraan kuuluu oikeus käyttää ensimmäisen kerroksen aulatilaa, sekä oikeuden käyttää rakennuksen yhteiskäyttöisiä wc-tiloja käytävien varrella. Tilojen käyttötarkoitus on henkilökunnan tukitilat ja mahdollistaa vieraiden tutustuminen Tampereen ja alueen historiaan.

Vuokra-aika on 16.6.2023. Käyttöaika painottuu ilta-aikaan. Vuokran määrä tilapäiselle luovutukselle on kertaluonteisesti 250 euroa, johon lisätään arvonlisävero 24%. Vuokrauksesta laaditaan kirjallinen sopimus.

Vuokralainen vastaa tilojen siistinä ja kunnossapitämisestä luonnollista kulumista lukuunottamatta, järjestyksen säilyttämisestä, wc-tarvikkeiden hankkimisesta kustannuksellaan ja tapahtumavieraiden opastamisesta kiinteistöllä. Vuokralaisella on oikeus käyttää välittömiä rakennuksen ulkoalueita erikseen hyväksyttävän suunnitelman mukaisesti. Ulko- ja puistoalueiden käytöstä sovitaan kirjallisesti erikseen kaupungin kanssa.

Käytön ehtoihin kuuluu huomioida rakennuksen muut vuokralaiset ja toimijat siten, ettei kiinteistön käyttö aiheuta häiriötä. Vuokralainen jättää tilat ja alueet käytön päätyttyä siihen siisteys-, järjestys- ja kuntotasoon kuin ne olivat luovutuksen hetkellä.

Toiminnan järjestelyistä, kuten avainhallinnasta on sovittu myös Tampereen Tilapalvelut Oy:n ja kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden edustuksen kanssa.

Kiinteistöjohtaja päättää rekannusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta enintään 10 vuodeksi.

Päätös

Events Tampereelle (Tampere-talo Oy, y-tunnus 0706363-7) vuokrataan Lielahden kartanosta 16.6.2023 kaksi neuvottelutilaa, ala-aulatilat ja oikeus käyttää yhteiskäyttöisiä sosiaali- ja wc-tiloja. Vuokralainen vastaa tilojen kunnossapidosta ja siistinä pidosta, yleisen järjestyksen valvomisesta ja wc-tarvikkeista kustannuksellaan.

Vuokra tilapäisestä vuokrauksesta on 250 euroa, johon lisätään arvonlisävero 24%. Tilat ja rakennuksen edustat tulee luovuttaa takaisin samassa kunnossa ja siisteystasossa heti tapahtumapäivän päätyttyä kuin ne olivat käyttöön luovutettaessa. Tarkemmat vuokrausehdot määritellään kirjallisessa sopimuksessa. 

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm