§ 113 Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Kumppanina kotoutumisessa -hankkeen ohjausryhmään

Lataa  Kuuntele 

TRE:3376/00.01.05/2023

Päätöspäivämäärä

20.6.2023

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Mia Helin, puh.040 570 4065, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Teppo Rantanen:

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on pyytänyt 12.6.2023 Tampereen kaupunkia nimeämään jäsenen ja varajäsenen Kumppanina kotoutumisessa -hankkeen ohjausryhmään.

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa on alkanut Kumppanina kotoutumisessa -hanke, joka koordinoi Euroopan sosiaalirahaston uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelman Maahanmuuttaneiden toimiva arki -kokonaisuutta. Kokonaisuuden tavoitteena on poistaa osallistumisen esteitä ja saada maahanmuuttajien potentaali paremmin käyttöön mm. työmarkkinoilla, vahvistaa koulutusjärjestelmän kykyä vastata maahanmuuttajaväestön tarpeisiin sekä edistää osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja sukupuolten tasa-arvoa. Kehittämistyötä kokonaisuudessa tehdään työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön rahoituksella.

Hallintosäännön 36 § 2 mom. 9) kohdon mukaisesti konsernijohtaja päättää kaupungin edustajan nimeämisestä alaisestaan organisaatiosta, ellei muualla ole toisin määrätty.

Päätös

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Kumppanina kotoutumisessa -hankkeen ohjausryhmään jäseneksi nimetään elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueelta kansainvälisen osaamisen palveluiden johtaja Mari Taverne ja varajäseneksi palvelupäällikkö Heini Lehtokannas.

Allekirjoitus

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala