§ 63 Jäteveden virtausmittalaitteen hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:2926/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

9.6.2023

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Päätöksen perustelut

Jäteveden virtausmittalaitteella mitataan Pirkkalan kunnasta Tampereen verkostoon johdettavaa jäteveden määrää Pihkanokan mittauspisteellä. Nykyään käytössä olevat jäteveden virtausmittalaitteen hajottua otettiin koekäyttöön Labkotec:in jäteveden virtausmittalaite.

Koekäytön jälkeen Tampereen Vesi pyysi tarjousta Labkotek Oy:ltä. Tarjous saatiin 17.4.2023. Tarjous sisältää murtohälytinkeskusten (15 kpl) uusintaan liittyvät ohjelmointi-, käyttöönotto- ja asennustyöt tarvikkeineen. Tarjouksen mukainen kokonaishinta-arvio on 15.600,00 € (alv 0%).

Kyseessä oli erityisalojen hankintalain kynnysarvot alittava hankinta. Tampereen Vesi Liikelaitos on arvioinut ja todennut ko. toimittajan luotettavaksi ja toimituskykyiseksi suorittamaan kyseinen hankinta. Tarjous oli hyväksyttävissä.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos hankkii jäteveden virtausmittalaitteen Pihkanokankadulle Labkotec Oy:ltä 17.4.2023 saadun tarjouksen perusteella hintaan 15.600,00 euroa .

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela