§ 124 Sivistyspalvelujen palvelualueen liikunta ja nuoriso -palveluryhmän liikunta- ja nuorisojohtajan viransijaisuus

Lataa  Kuuntele 

TRE:2665/01.02.01/2023

Päätöspäivämäärä

29.6.2023

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Johtaja Lauri Savisaari,​ puh. 040 801 6081,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Mia Helin,​ puh. 040 570 4065,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sivistyspalvelujen palvelualueen johtaja Lauri Savisaari:

Sivistyspalvelujen palvelualueen liikunta-​ ja nuorisojohtaja on palveluryhmänsä strateginen johtaja. Liikunta ja nuoriso -​palveluryhmän tehtävänä on edellytysten luominen tamperelaisten aktiiviselle ja liikunnalliselle elämäntavalle. Palveluryhmä vastaa lainsäädännössä kunnalle osoitettujen liikuntapalvelujen ja nuorisotyön järjestämisestä.

Vakituisen viranhaltijan poissaolon takia on tarpeen tehdä virkajärjestelyjä. Nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-​Seppälä on toiminut liikunta-​ ja nuorisojohtajan varahenkilönä sekä nyt sijaisena 9.5.2023 alkaen ja hänellä on tarvittava osaaminen ja johtamiskokemus,​ jotka antavat hyvät valmiudet viransijaisuuden hoitoon. Siten on tarkoituksenmukaista ottaa Etu-​Seppälä sijaiseksi määräaikaiseen liikunta-​ ja nuorisojohtajan virkasuhteeseen ilman julkista hakumenettelyä kunnallisen viranhaltijalain 4 §:n nojalla. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Esitän,​ että nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-​Seppälä otetaan liikunta-​ ja nuorisojohtajan virkaan määräaikaisesti ajalle 3.7. -​ 31.8.2023. Henkilön kanssa on keskusteltu asiasta ja hän on antanut suostumuksensa.

Vakanssin tiedot
Toimintayksikkö: Sivistyspalvelujen palvelualue,​ liikunnan ja nuorison palveluryhmä
Tehtävänimike: Liikunta-​ ja nuorisojohtaja
Kustannuspaikka: 137040
Vakanssinumero: 50099381
Asema: Johtava
Esimies: Johtaja
Palvelussuhteen laji: Virka
Esimiesasema: Kyllä
Virkaehtosopimus: KVTES
Hinnoittelu: Johtava
Työaikamuoto: Ei työaikalain piirissä,​ järjestelmämerkintöjä varten 36,​25 h/vko

Virkasuhteessa noudatetaan edellä mainittua kunnallista virkaehtosopimusta. Muun muassa säännöllinen työaika,​ vuosiloma ja irtisanomisaika määräytyvät sovellettavan virkaehtosopimuksen mukaan.

Lain kunnallisesta viranhaltijasta 7 § mukaista terveyden tilaa koskevaa selvitystä ei vaadita koska se on toimitettu ja palvelussuhde on jatkunut keskeytyksettä.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 36 § 3)-​kohdan mukaan konsernijohtaja päättää johtavassa asemassa olevien ottamisesta.

Päätös

Nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-​Seppälä otetaan suostumuksensa mukaisesti sivistyspalvelujen palvelualueen liikunta ja nuoriso -​palveluryhmän liikunta-​ ja nuorisojohtajan viransijaisuuteen ajalle 3.7. - 31.8.2023.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala