§ 102 Hyvinvoiva ja turvallinen II aste -projektin kumppanuussopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2368/02.04.01/2023

Päätöspäivämäärä

8.6.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Johanna Ojamäki, puh. 040 801 6792, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu hakee rahoitusta Opetushallituksen Nuorten jengiytymisen ja rikollisuuden ehkäiseminen sekä hyvinvointi- ja turvallisuusosaamisen vahvistaminen toisen asteen oppilaitoksissa -valtionavustushausta. 

Projektin tavoitteina ovat täydennyskoulutuksella ja tukimateriaaleilla toisen asteen opetushenkilöstön hyvinvointi- ja turvallisuusosaamisen vahvistaminen sekä opiskelijoiden vuorovaikutustaitojen vahvistaminen ja hyvinvointia tukevien toimintatapojen kehittäminen.

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on laatinut kumppanuussopimusesityksen projektin kumppaneille Kalevan lukion kannatusyhdistys r.y. / Kalevan lukio, Lempäälän kunta / Lempäälän lukio, Kangasalan kaupunki / Kangasalan lukio ja Ylöjärven kaupunki / Ylöjärven lukio. Sopijapuolten yhteistyön tarkoituksena on edistää Hyvinvoiva ja turvallinen II aste – opiskelijoiden ja henkilöstön tukeminen ennakoivasti -projektin toteuttamista. Yhteistyökumppanit sitoutuvat tekemään yhteistyötä projektin tiimoilta. Yhteistyön tavoista tullaan tarkemmin sopimaan yhdessä sopijapuolten kanssa hankkeen aikana. Yhteistyökumppaneille ei koidu projektista kustannuksia eikä niille makseta projektista avustusta. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.4.2023 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kumppanuussopimus Kalevan lukion kannatusyhdistys r.y. / Kalevan lukion, Lempäälän kunta / Lempäälän lukion, Kangasalan kaupunki / Kangasalan lukion ja Ylöjärven kaupunki / Ylöjärven lukion kanssa.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari