§ 88 Talouden asiantuntijapalvelujen hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3834/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

11.8.2023

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Talous- ja hallintopäällikkö Sanna Liljaranta, puh. 040 482 7465, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh. 040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi Liikelaitos pyysi tarjouksen talouden asiantuntijapalveluista perustettavalle Tampereen Vesi Oy:lle. Tarjouspyyntö sisälsi muun muassa talousmallin päivityksen ja arvonmäärityksen kohdistuksen. Kyseessä on kertahankinta.

Tarjous pyydettiin yhdeltä toimijalta perustuen siihen, että AFRY Finland Oy on toteuttanut Tampereen Vesi Liikelaitoksen yhtiöittämiseen liittyvät selvitykset Tampereen kaupungille. Selvitysten yhteydessä on toteutettu talousmallinnus liikelaitosmuotoisen ja yhtiömuotoisen toiminnan vertailemiseksi sekä tehty vesiliiketoiminnan arvonmääritys. Lisätyöt on koettu tarpeelliseksi Tampereen Vesi Oy:n pitkän tähtäimen taloussuunnittelun tueksi ja toiminnan käynnistämiseksi hallitusti.

Afry Finland Oy antoi tarjouksen 28.6.2023. Hankinnan kokonaishinta on 29 000 euroa (alv 0 %).

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos hankkii talouden asiantuntijapalveluita Tampereen Vesi Oy:lle AFRY Finland Oy:ltä saadun tarjouksen (28.6.2023) mukaiseen hintaan. Hankinnan kokonaishinta on 29 000 euroa. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun toimitussopimus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela