§ 135 Sivistyspalvelujen palvelualueen liikunta ja nuoriso -palveluryhmän liikunta- ja nuorisojohtajan avoimen viran hoitaminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2665/01.02.01/2023

Päätöspäivämäärä

31.8.2023

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Johtaja Lauri Savisaari,​ puh. 040 801 6081,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Mia Helin,​ puh. 040 570 4065,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sivistyspalvelujen palvelualueen johtaja Lauri Savisaari:

Sivistyspalvelujen palvelualueen liikunta-​ ja nuorisojohtaja on palveluryhmänsä strateginen johtaja. Liikunta ja nuoriso -​palveluryhmän tehtävänä on edellytysten luominen tamperelaisten aktiiviselle ja liikunnalliselle elämäntavalle. Palveluryhmä vastaa lainsäädännössä kunnalle osoitettujen liikuntapalvelujen ja nuorisotyön järjestämisestä.

Liikunta-​ ja nuorisojohtajan virka on jäänyt avoimeksi virkaa tehneen viranhaltijan irtisanouduttua. Virka laitetaan ulkoiseen hakuun ja se täytetään 1.10.2023 alkaen. Avoinna olevaan virkaan kuuluvia tehtäviä hoitamaan voidaan ottaa viranhaltija määräajaksi siihen asti, kunnes virka saadaan täytettyä ja virkaan valittu viranhaltija ryhtyy suorittamaan virkaan kuuluvia tehtäviä.

Nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-​Seppälä on toiminut liikunta-​ ja nuorisojohtajan varahenkilönä sekä sijaisena 9.5.2023 alkaen ja hänellä on tarvittava osaaminen ja johtamiskokemus,​ jotka antavat hyvät valmiudet viransijaisuuden hoitoon. Siten on tarkoituksenmukaista ottaa Etu-​Seppälä avoinna olevaan liikunta-​ ja nuorisojohtajan virkasuhteeseen ilman julkista hakumenettelyä kunnallisen viranhaltijalain 4 §:n 3 momentin nojalla.

Esitän,​ että nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-​Seppälä otetaan avoinna olevaan liikunta-​ ja nuorisojohtajan virkaan ajalle 1. -​ 30.9.2023, kuitenkin enintään siihen asti kunnes virka täytetään vakinaisesti. Henkilön kanssa on keskusteltu asiasta ja hän on antanut suostumuksensa.

Vakanssin tiedot
Toimintayksikkö: Sivistyspalvelujen palvelualue,​ liikunnan ja nuorison palveluryhmä
Tehtävänimike: Liikunta-​ ja nuorisojohtaja
Kustannuspaikka: 137040
Vakanssinumero: 50099381
Asema: Johtava
Esimies: Johtaja
Palvelussuhteen laji: Virka
Esimiesasema: Kyllä
Virkaehtosopimus: KVTES
Hinnoittelu: Johtava
Työaikamuoto: Ei työaikalain piirissä,​ järjestelmämerkintöjä varten 36,​25 h/vko

Tampereen kaupungin hallintosäännön 36 § 3-​kohdan mukaan konsernijohtaja päättää johtavassa asemassa olevien ottamisesta.

Päätös

Liikunta- ja nuorisojohtajan avoimen viran hoitajaksi määrätään nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-Seppälä ajalle 1. - 30.9.2023, kuitenkin enintään siihen saakka, kunnes virka täytetään vakinaisesti.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala