§ 1 Palvelusopimus koulutuksen ja osaamisen arvioinnin myynnistä Turun kaupungille

Lataa  Kuuntele 

TRE:3860/12.01.01/2023

Päätöspäivämäärä

16.8.2023

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö, Kalevan kampus 5

Lisätietoja päätöksestä

Vs. koulutuspäällikkö Antti Alapispa, puh. 040 806 2593, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredulla on järjestämislupa rakennusalan perustutkintoon ja talonrakennusalan ammattitutkintoon (Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa 1.1.2023 alkaen).

Turun kaupunki, Sivistystoimiala/Oppisopimustoimisto on 16.5.2023 hyväksynyt edellä mainittujen tutkintojen osien muissa oppimisympäristöissä tapahtuvaa koulutusta ja osaamisen arviointia koskevan Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun tarjouksen, jonka pohjalta on laadittu liitteenä oleva palvelusopimus. 

Palvelun arvonlisäveroton hinta on 2 850 euroa/opiskelija. Kahden opiskelijan arvonlisäveroton kokonaishinta on 5 700 euroa. Kokonaishinta muodostuu koulutuksesta ja osaamisen arvioinnista (näytöt). Sopimus koskee 15 osaamispisteen laajuista muurauksen tutkinnon osaa ja 40 osaamispisteen laajuista tulisijamuurauksen tutkinnon osaa. Osaamisen arvioinnin hintaan ei sisälly mahdollisia uusintoja. Mahdollisista uusinnoista peritään sopimuksessa mainittu tutkinnon osakohtainen hinta/osaamisen arviointi (näyttö)/opiskelija.

Palvelusopimuksessa on tarkemmin eritelty koulutuksen sisältö, hinta ja muut ehdot.

Koulutuspäällikön päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.4.2023 alkaen.) Toimintasäännön mukaan koulutuspäällikkö päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan vuosisuunnitelman mukaisesti, kun arvonlisäveroton hinta on alle 10 000 euroa. 

Hallintosäännön 147 §:n mukaan viranhaltija tai hänen määräämänsä allekirjoittaa päätökset, sopimukset, sitoumukset ja muut asiakirjat päättämissään asioissa.

 

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Turun kaupungin, Sivistystoimialan/Oppisopimustoimiston (Y-tunnus: 0204819-8) välinen rakennusalan perustutkinnon ja talonrakennusalan ammattitutkinnon osien muissa oppimisympäristöissä tapahtuvan koulutuksen ja osaamisen arvioinnin myyntiä koskeva palvelusopimus sekä sen liitteenä oleva henkilötietojen luovutusta koskeva tietosuojasopimus.

Sopimus astuu voimaan allekirjoituspäivänä ja se on voimassa opiskelijan opiskeluajan sekä tarvittaessa enintään puoli vuotta alkuperäisen arvioidun valmistumispäivän jälkeen. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Vs. koulutuspäällikkö Antti Alapispa