§ 70 Tampereen kaupungin ja Nääsville ry:n välisen yhteistyösopimuksen hyväksyminen - kotona asuvien ikäihmisten toimintakyvyn tukeminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4377/05.01.00/2023

Päätöspäivämäärä

11.9.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, sivistyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelupäällikkö Mika Vuori, p. 040 806 3132, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Pirjo-Liisa Länkinen, p. 040 801 6082, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Nääsville ry hakee vuodelle 2024 Stealta kohdennetun toiminta-avustuksen jatkoavustusta toimintaan ”Kotona asuvien ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyvinvoinnin ja omatoimisen selviytymisen tukemiseen neuvonnan, ryhmätoiminnan ja vapaaehtoistyön avulla.” 

Toiminta on suunnattu eläkeikäisille kotona asuville tamperelaisille, joiden toimintakyky (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen) on heikentymässä tai heikentynyt ja/tai, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän ja/tai ovat huolissaan muististaan tai kaatumisista. Päätavoitteena on, että asiakkaat saavat toimintakykynsä, hyvinvointinsa ja kaatumisten ennaltaehkäisyn kannalta sellaista omahoidon tukea, että itsenäinen kotona asuminen onnistuisi mahdollisimman pitkään.

Tässä sopimuksessa sovitaan Tampereen kaupungin ja Nääsville ry:n välisestä yhteistyöstä tilojen käytön, asiakasohjauksen ja tapahtumayhteistyön osalta vuodelle 2024. Sopimus purkautuu ilman erillistä irtisanomista, mikäli Stea ei myönnä avustusta toimintaan.

Sopimuksen vastuuhenkilö: suunnittelupäällikkö Mika Vuori.

Päätösvallan peruste on Tampereen kaupungin hallintosääntö § 37 kohta 6)  Palvelualueen johtaja päättää palvelualueensa osalta muiden kuin lautakunnan toimivaltaan kuuluvien sopimusten hyväksymisestä. 

 

Päätös

Hyväksytään Tampereen kaupungin ja Nääsville ry:n välinen ehdollinen yhteistyösopimus.

Sopimuksen vastuuhenkilö on suunnittelupäällikkö Mika Vuori.

Allekirjoitus

Johtaja Lauri Savisaari