§ 169 Päätoimisen vakituisen tuntiopettajan (hoitotyö) ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukselle 1.11.2023 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4084/01.02.01/2023

Päätöspäivämäärä

22.9.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Kaisa Kukkohovi, puh. 041 7305527, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampuksella on ollut 23.8. - 6.9.2023 välisenä aikana julkisesti haettavana päätoimisen tuntiopettajan (hoitotyö) vakinainen virkasuhde.

Hakukoodi TRE-01-892-23. Hakukanavat olivat tyomarkkinatori.fi, Tampere.fi, Kuntarekry, Twitter, Facebook ja Duunitori.

Hoitotyön opettajan työ on monipuolista opetus- ja ohjaus- ja arviointityötä toisella asteella. Työssä toimiminen edellyttää ammatilliselta opettajalta (hoitotyö) ajantasaista osaamista opettaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakollisissa tutkinnon osissa, ohjausosaamista opiskelijoiden oppimisen ohjaamisessa, toimimista työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjauksessa ja näyttöjen arvioinnissa sekä työelämäyhteistyössä. Oppimisympäristöjämme ovat mm. luokkaopetus, verkossa tapahtuva opettaminen ja työelämälähtöinen opettaminen. Hoitotyön opettaja työskentelee eri-ikäisten opiskelijoiden kanssa. Hakijalta edellytetään joustavuutta työskennellä hybridityömallilla (aamu-, ilta-, etä-, lähiopetus). 

Eduksi katsotaan taito opettaa ensiapua ja lääkelaskentaa, kokemus tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä ja verkko-opetuksesta, Wilma- ja Moodle -oppimisympäristöjen tuntemus, opettajana työskentely toisella asteella sekä Pirkanmaan sosiaali- ja terveysalan työelämätuntemus. Arvostamme työkokemusta työskentelystä vaihtuvissa tiimeissä ja verkostoissa.  

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. 

Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva virkaan.

Tehtävään haki määräajan puitteissa 48 hakijaa. Hakijoista 34 täytti tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot. 

Haastatteluun kutsuttiin hakemuksen, kelpoisuuden ja työkokemuksen perusteella 11 hakijaa. Haastattelut pidettiin 8. - 13.9.2023. Haastattelijoina toimivat kaksi koulutuspäällikköä.

Kelpoisuuden, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi TtM *********. Kieltäytymisen varalta ensimmäiselle varasijalle esitetään sairaanhoitaja (YAMK) ********* ja toiselle varasijalle sairaanhoitaja (YAMK)*********.

Tiedot palvelussuhteen alkaessa:
Toimintayksikkö: 134596
Vakanssinumero: 50047600
Virkanimike: Tuntiopettaja
Asema: Muu
Esihenkilö: Koulutuspäällikkö Kaisa Kukkohovi
Virkaehtosopimus: OVTES osio C
Hinnoittelu: 4 11 07 00 1
Esihenkilöasema: Ei
Työaikamuoto: Kokoaikaisen tuntiopettajan vuosityöaika on 1500 tuntia vuodessa eli keskimäärin 37,5 tuntia viikossa. Palkka, työaika ja kustannusten jako vahvistetaan työaikasuunnitelman mukaan perusteena OVTES ja kelpoisuusasetus 1998/986.

Virkasuhteessa noudatetaan edellä mainittua kunnallista virkaehtosopimusta. Muun muassa säännöllinen työaika, vapaajaksot ja irtisanomisaika määräytyvät sovellettavan virkaehtosopimuksen mukaan.

Palkka maksetaan kerran kuukaudessa. Virkasuhteen päättyessä palkka ja muut suoritukset maksetaan normaaleina palkanmaksupäivinä kuitenkin virkasuhteen päättymistä seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä. Verkkopalkkalaskelma on Tampereen kaupungin ensisijainen palkkalaskelman toimitustapa. 

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtaja, ammatillinen koulutus päätösvalta perustuu palvelualueen johtajan päätökseen. Elinvoiman- ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö 4.4.2023 § 58 (toimintasäännön liite ammatillinen koulutus -henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.4.2023 alkaen).

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 7 § (Terveydentilaa koskeva selvitys).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 § (Työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi).

Päätös

TtM *********valitaan 1.11.2023 alkaen vakinaiseen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukselle.

1. varasijalle valitaan sairaanhoitaja (YAMK) ********* ja 2. varasijalle valitaan sairaanhoitaja (YAMK) *********.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Santalahdentien toimipiste.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote sekä lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari