§ 177 Talviaikaisten yöpysäköintikieltomerkkien muuttaminen pysyviksi asennuksiksi Hämeenpuistossa, Satamakadulla, Aleksis Kiven kadulla ja Rautatienkadulla

Lataa  Kuuntele 

TRE:5144/08.01.02/2023

Päätöspäivämäärä

23.10.2023

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö, Kaupunkiympäristön palvelualue, liikennejärjestelmän suunnittelu

Valmistelijan yhteystiedot

Erikoissuunnittelija Tuula Somppi, puh. 040 800 7579, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hämeenpuistossa, Satamakadulla, Aleksis Kiven kadulla ja Rautatienkadulla on ollut jo useita vuosia käytössä syksyisin erikseen asennettavat talviaikaiset yöpysäköintikiellot, jotka keväisin irrotetaan katuharjauksien jälkeen. Tämä työskentelytapa on koettu hieman hankalaksi ja epäkäytännölliseksi, minkä takia talvirajoitusmerkit halutaan muuttaa pysyviksi asennuksiksi niin kuin muutkin talvipysäköintirajoitusmerkit ovat.

Satamakadulla ja Aleksis Kiven kadulla pysäköintikieltomerkit muutetaan pysähtymiskieltomerkeiksi, koska alue tullaan lähikuukausina muuttamaan pysäköintikieltoalueeksi, ja sen sisällä ei käytetä pysäköintikieltomerkkejä (C38).

Tässä samassa yhteydessä korjataan myös Hämeenpuistossa Tampereen Työväen Teatterin kohdalla olevan maksullisen kadunvarsipysäköinnin kellonaikoja sekä selkeytetään linja-autopysäköinnin merkitsemistä.

Liikennemerkit toteutetaan ja asennetaan nykyisiin pylväisiin suunnitelman 1/22384 mukaisesti.

Päätös

Hämeenpuistoon, Satamakadulle, Aleksis Kiven kadulle ja Rautatienkadulle lisätään kiinteästi asennettavat talviaikaiset yöpysäköintikiellot nykyisiin pylväisiin suunnitelman 1/22384 mukaisesti.

 

 

Päätöstä on noudatettava muutoksenhausta huolimatta, jollei valitusviranomainen toisin määrää (TLL 193 § 2 mom.).

 

Allekirjoitus

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell