§ 182 Johtamisen kehittäminen -strategiarahoitusprojektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4906/02.04.01/2023

Päätöspäivämäärä

10.10.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Anne Haapalehto,​ puh 050 582 4103,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus / ammatillinen koulutus hakee rahoitusta Johtamisen kehittäminen -strategiarahoitusprojektiin opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitus 2023 -hausta. Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana strategiarahoitusprojektin hakemuksessa osatoteuttajana.

Johtamisen kehittäminen -strategiarahoitusprojektissa vahvistetaan ammatillisen koulutuksen toiminnan vaikuttavuutta, tuloksellisuutta ja laatua kehittämällä johtamista. Projektin tuotoksena luodaan toimintamalli strategiseen ja pedagogiseen johtamiseen, jossa valtakunnallisia tietovarantoja hyödynnetään systemaattisesti ja ajantasaisesti. Projektissa tehdään yhteistyötä työelämäpalveluiden uudistuksen (TE24) paikallisten valmistelijoiden kanssa, jotta voidaan vastata paremmin toiminta-alueen työelämän osaamistarpeisiin.

Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus / ammatillinen koulutus on laatinut aiesopimusesityksen. Aiesopimuksessa sovitaan sopijapuolten osallistumisesta Johtamisen kehittäminen -strategiarahoitusprojektiin. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.4.2023 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden / ammatillisen koulutuksen välinen Johtamisen kehittäminen -strategiarahoitusprojektin aiesopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari