§ 2 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan (S2) ottaminen Treduun ajalle 1.1. - 31.12.2024

Lataa  Kuuntele 

TRE:4414/01.02.01/2023

Päätöspäivämäärä

27.10.2023

Päätöksen tekijä

Opintoasiainjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Opintoasiainpäällikkö Raija Möttönen, puh. 050 344 2484, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Opintoasiainjohtaja Merja Sarvala,​ puh. 041 730 0075, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun virkasuhteisen päätoimisen tuntiopettajan (S2) tehtävä on ollut julkisesti haettavana ajalla 11.9. - 25.9.2023 (hakuavain TRE-01-560-23).

Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, tyomarkkinatori.fi ja duunitori.fi.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu työpaikoille jalkautuvana suomen kielen tuen opettajana toimiminen, palvelun kehittäminen sekä kielivalmennusryhmien opettaminen yhteistyössä työnantajien ja osaamiskeskuksen toimijoiden kanssa. Toimintaa suunnitellaan, kehitetään ja toteutetaan yhteistyössä oman tiimin, osaamiskeskuksen toimijoiden, TreduNavi-hakupalvelun, oppilaitoksen opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä työllisyyden hoidon toimijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös kielitietoisen ja selkokielisen viestinnän edistämistä. Tehtävä on kehittämistyötä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 14 §:n mukaan.  

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vieraskielisten opetuksesta ja ohjaamisesta Kansainvälisessä osaamiskeskuksessa, kokemus S2-opettajana toimimisesta, kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä osaamiskeskuksen toimijoiden kanssa sekä kokemus yritys- ja työnantajayhteistyöstä.  Lisäksi tehtävässä arvostetaan kokemusta moniammatillisesta työskentelystä asiakkaan kotoutumisen edistämiseksi, kokemusta projektityöskentelystä ja kehittämistyöstä.

Tehtävässä edellytetään vahvoja digitaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana neljätoista (14) hakijaa, joista kuusi (6) täytti kaikki vaaditut kelpoisuusehdot.

Opintoasianpäällikkö ja projektipäällikkö haastattelivat viisi (5) kelpoista ja hakemusten perusteella ansioituneinta hakijaa 3.10.2023.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan FM *********.

Valitun ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta,​ koska virkasuhde on katkeamaton.

Tiedot palvelussuhteen alkaessa: 

  • Toimintayksikkö: SAP-organisaationumero 134485
  • Vakanssinumero: 50090733
  • Virkanimike: Tuntiopettaja
  • Asema: Muu
  • Esihenkilöasema: Ei
  • Esihenkilö: Opintoasiainpäällikkö Raija Möttönen
  • Virkaehtosopimus: OVTES osio C
  • Hinnoittelu: Hinnoittelutunnus 41107001
  • Työaikamuoto: Vuosityöaika
  • Säännöllinen työaika: Kokoaikaisen opettajan vuosityöaika on 1500 tuntia vuodessa eli keskimäärin 37,5 tuntia  viikossa.
  • Palkkakustannukset: Kustannuspaikka 134485, toiminto 508

 

Virkasuhteessa noudatetaan edellä mainittua kunnallista virkaehtosopimusta. Muun muassa säännöllinen työaika, vapaajaksot ja irtisanomisaika määräytyvät sovellettavan virkaehtosopimuksen mukaan. 

Viranhaltija on määrättäessä velvollinen työskentelemään myös muissa työnantajan organisaatioon kuuluvissa toimipaikoissa. Viranhoitopaikka voi muuttua virkasuhteen aikana ja siitä määrääminen kuuluu työnantajan työnjohto-oikeuden piiriin.

Palkka maksetaan kerran kuukaudessa. Virkasuhteen päättyessä palkka ja muut suoritukset maksetaan normaaleina palkanmaksupäivinä kuitenkin virkasuhteen päättymistä seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä. Verkkopalkkalaskelma on Tampereen kaupungin ensisijainen palkkalaskelman toimitustapa. 

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Opintoasiainjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.4.2023 alkaen.)

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

FM ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (S2) virkasuhteeseen ajalle 1.1. - 31.12.2024 Tampereen seudun ammattiopisto Treduun.

Määräaikaisuuden perusteena on projektiluontoinen työ (SAP 20).

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alkaessa on Tredun Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508. Pääasiallinen työntekopaikka on Tampereen kaupungin Kansainvälinen osaamiskeskus OSKE, Rautatienkatu 10.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Opintoasiainjohtaja Merja Sarvala