§ 45 Kulttuurikasvatusohjelman hankinta Taidekaareen Kaupunkikulttuuriyksikköön

Lataa  Kuuntele 

TRE:807/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

13.12.2023

Päätöksen tekijä

Kulttuuripalvelupäällikkö, kaupunkikulttuuriyksikkö

Valmistelijan yhteystiedot

Museolehtori Mia Ylä-Nojonen, puh. 040 776 0554, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kulttuuripalvelupäällikkö Marianna Lehtinen, puh. 040-801 6868, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Esitetään päätettäväksi, 
että kulttuurikasvatusohjelmakokonaisuus 5-vuotiaille tilataan Tampereen Työväen Teatterilta hintaan 15 890 € (+alv 10%) ja että kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 137307, sisäinen tilaus 28287. TTT:n Merimonsterit esityksen lipputilauksesta 3. luokkalaisille on tehty jo päätös. Tämä on erillinen lisähankinta.
Perustelut:
Kaupunkikulttuuriyksikössä toteutetaan Taidekaari- kulttuurikasvatusohjelmaa syyslukukaudella 2024 varhaiskasvatuksen 5-vuotiaille. Kulttuurikasvatusohjelmakokonaisuuteen kuuluvan 5-vuotiaiden teatteriesityksen esitetään tilattavan Tampereen Työväen Teatterilta. Teatterin kanssa tehdään toimeksiantosopimus suoritettavasta työstä.

Esitämme työn tilaamista Tampereen Työväen Teatterilta, koska heillä on syksyn ohjelmistossa Kirsi Kunnaksen tuotantoon perustuva juhlavuoden Haitulan matkassa -esitys. Esitys palvelee juuri tätä ikäryhmää ja vastaa Taidekaaren kulttuurikasvatuksen lukemaan oppimisen ja -innostamisen tavoitteita. Lisäksi heillä on resursseja toteuttaa koko ikäryhmälle esitys. 
5-vuotiaiden Elämyksiä estradilla -kokonaisuus siirretään ensi vuonna syyslukukaudelle tuotannollisista syistä ja tämän takia vuonna 2024 5 vuotiailla on kaksi kokonaisuutta sekä keväällä (vuonna 2018 syntyneet) että syksyllä (vuonna 2019 syntyneet). Vuodesta 2025 alkaen 5-vuotiaiden kokonaisuus on syyslukukaudella.

Toimeksiannon kuvaus:
Pääsyliput Taidekaaren 5 vuotiaiden Elämyksiä estradilta -kokonaisuuteen osallistuville oppilaille sekä heidän mukanaan osallistuville aikuisille. Kokonaisuuteen osallistuu arviolta 1364 lasta opettajineen ja lastenhoitajineen. Hinta 11 € (+ alv 10 %) / lapsi, 1 aikuinen / ryhmä
ilmaiseksi, muut ryhmän mukana tulevat aikuiset 4,03 € (+ alv 10 %)/
aikuinen. Kokonaisuuden osatoteutuksen kokonaissumma on arviolta n. 15 890 euroa (+ alv 10 %) vuoden 2023 puolella maksetaan erä 1 6000 € (+alv 10%) . Laskun loppusumma määräytyy todellisen toteuman mukaan.
Yhteensä: 15 890 € + alv 10%

Toiminnassa toteutetaan samoja teemoja ja sisältöjä kuin kulttuurikasvatuskokonaisuudessa, johon ko. toiminto liittyy. Toimeksiannon saaja toteuttaa toimeksiannon sekä siihen liittyvän raportoinnin syksyn 2024 aikana. Tarkempi toteuttamisaika sovitaan erikseen toimeksiantajan kanssa. Korvaus maksetaan toiminnon suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin jälkeen laskua vastaan.

Päätösesitykseen liittyvät kustannukset sisältyvät hyväksyttyyn budjettiin 2023 ja kehykseen esitettyyn vakiintuneeseen Taidekaaren toimintamäärärahabudjettiin 2024.

Yhteensä: 15 890 € + alv 10%

Päätösvallan peruste: Sivistyspalvelujen palvelualueen delegoinnit 1.12.2023 alkaen, toimintasäännön liite, johtaja Lauri Savisaari 21.11.2023 § 91

Päätös

Päätetään,että kulttuurikasvatusohjelmakokonaisuus 5-vuotiaille tilataan Tampereen Työväen Teatterilta hintaan 15 890 € (+alv 10%) ja että kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 137307, sisäinen tilaus 28287.

Allekirjoitus

Kulttuuripalvelupäällikkö Marianna Lehtinen

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

 

Päätökseen tai muuhun hankintamenettelyssä tehtyyn ratkaisuun tyytymätön voi tehdä kirjallisen julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) 132 §:n mukaisen hankintaoikaisun tai kuntalain (410/2015) 134 §:n mukaisen oikaisuvaatimuksen. Hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen voi tehdä tarjouskilpailuun osallistunut tarjoaja tai osallistumishakemuksen tehnyt ehdokas eli se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen). Kuntalain mukaisen oikaisuvaatimuksen voi lisäksi tehdä kunnan jäsen.

Oikaisuviranomainen

Julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain mukaista hankintaoikaisua haetaan Muutoksenhakuviranomainen-kohdassa mainitulta hankintapäätöksen tehneeltä viranomaiselta ja kuntalain mukaista oikaisua haetaan päätösotteen Muutoksenhakuviranomainen-kohdassa mainitulta toimielimeltä.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki/Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B
PL 487
33101 Tampere

Hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla: kirjaamo@tampere.fi. Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Määräaika

Hankintaoikaisu ja oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
 
Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimukset perusteineen. Vaatimukseen on merkittävä oikaisua vaativan ja kirjelmän laatijan nimi sekä tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.