§ 55 Tampereen seudun ammattiopiston tulojen ja menojen hyväksyjät 1.3.2024 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:857/02.05.00/2024

Päätöspäivämäärä

26.2.2024

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Talouspäällikkö Raija Mäkelä, puh. 050 592 7003, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen ammatillisen koulutuksen palveluryhmän osalta annetaan konsernihallinnon erikseen nimetyille henkilöille (konsernijohtajan delegointipäätös) oikeus hyväksyä palvelualuetta koskevia tuloja ja menoja kun ne liittyvät tiettyihin yhteisesti käsiteltäviin menoihin kuten, kuten esim. tilausten mukaisia tilausajolaskuja, luottokortilla tehtyjä matkoihin liittyviä matkasuunnitelmalla hyväksyttyjä menoja. 

Johtaja, ammatillinen koulutus, aiemmin tekemää päätöstä Tampereen seudun ammattiopiston tulojen ja menojen hyväksyjistä on tarpeen muuttaa henkilömuutosten johdosta. 

Tulojen ja menojen hyväksyjien on noudatettava Tampereen kaupungin hallintosääntöä ja taloudenhoidon konsernimääräyksiä.

Tampereen kaupungin hallintosäännön (1.6.2023) § 37 mukaan palveluryhmän johtaja tai hänen määräämänsä hyväksyy palveluryhmän menot ja tulot.

Päätös

Tampereen seudun ammattipiston tulojen ja menojen hyväksyjiksi määrätään liitteessä mainittujen vakanssien tehtäviä kulloinkin hoitavat henkilöt mukaan lukien varahenkilöt viranhaltijan ollessa estyneenä hoitamaan tehtäviään 1.3.2024 alkaen toistaiseksi. 

Tällä päätöksellä kumotaan ammatillisen koulutuksen palveluryhmän aiemmat tulojen ja menojen hyväksymisiä koskevat päätökset.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai valitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
-varhaiskasvatuslain 57 §:n mukaista huomautusta tai huomion kiinnittämistä (Varhaiskasvatuslaki 63 § 2 mom.)