§ 25 Digitaalinen kaksonen Asemakeskuksen vehreän julkisen kaupunkitilan alueelle

Lataa  Kuuntele 

TRE:2089/02.07.01/2024

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Anniina Autero (puh. +358 44 431 4194) ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta (puh. +358 50 564 6637), etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen (puh. +358 50 5402 860), etunimi. sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sitowise Oy (2335445-0) pyynnöstä ja puitejärjestelyyn "ICT-asiantuntijapalvelut / osa-alue 9: Virtuaaliset toimintaympäristöt" (TRE:235/02.07.01/2023) perustuen tarjoutunut tekemään digitaalisen kaksosen Asemakeskuksen vehreän julkisen kaupunkitilan alueelle aikapalkkiolla henkilöryhmittäin kokonaishintaan 38 000 euroa +alv. Tarjous on hyväksyttävissä. Ko työn kohteena on kehittää digitaalinen kaksonen, joka toimii kaupunkisuunnittelijoiden apuvälineenä sekä kuntalaisten osallistamisen että vuorovaikutuksen apuvälineenä Vehreän julkisen kaupunkitilan alueella. Vehreä julkinen kaupunkitila on Tampereen Asemakeskuksen ja Kannen alueelle rakentuva julkinen alue.

Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta. Kilpailutuksessa käytettiin kevennettyä hankintamenettelyä ja hyödynnettiin Buildercom-​palvelua. Määräaikaan 9.4.2024 klo 16.00 mennessä saatiin yksi tarjous. Tarjouspyynnölle kirjautuneita puitejärjestelyyn kuuluvia ehdokkaita oli kuusi kappaletta.

Konsernihallinnon toimintasäännön liitteen mukaisesti Strategisen hankekehityksen tilaus-​ ja menojen hyväksymisoikeus on hankejohtajalla sekä talous-​ ja hankintavastaavalla.

Päätös

Digitaalinen kaksonen Asemakeskuksen vehreän julkisen kaupunkitilan alueelle tilataan Sitowise Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti aikapalkkiolla kokonaishintaan 38 000 € + alv. Kustannusarviota ei saa ylittää. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta kehitysohjelmaa sitovasta määrärahasta projektilta K1130_0179341 Koha_asemakeskus käyttöt. 1130. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta,​ kun työtä koskeva tilaus on tehty. Tilauksen yhteydessä annetaan ostotilausnumero. Yhteyshenkilönä toimii kehittämispäällikkö Anniina Autero.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

 

Päätökseen tai muuhun hankintamenettelyssä tehtyyn ratkaisuun tyytymätön voi tehdä kirjallisen julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) 132 §:n mukaisen hankintaoikaisun tai kuntalain (410/2015) 134 §:n mukaisen oikaisuvaatimuksen. Hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen voi tehdä tarjouskilpailuun osallistunut tarjoaja tai osallistumishakemuksen tehnyt ehdokas eli se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen). Kuntalain mukaisen oikaisuvaatimuksen voi lisäksi tehdä kunnan jäsen.

Oikaisuviranomainen

Julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain mukaista hankintaoikaisua haetaan Muutoksenhakuviranomainen-kohdassa mainitulta hankintapäätöksen tehneeltä viranomaiselta ja kuntalain mukaista oikaisua haetaan päätösotteen Muutoksenhakuviranomainen-kohdassa mainitulta toimielimeltä.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki/Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B
PL 487
33101 Tampere

Hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla: kirjaamo@tampere.fi. Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn hankintaoikaisun tai oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Määräaika

Hankintaoikaisu ja oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
 
Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimukset perusteineen. Vaatimukseen on merkittävä oikaisua vaativan ja kirjelmän laatijan nimi sekä tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.