Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 27.3.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 50 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:5916/00.01.03/2023

Valmistelijan yhteystiedot

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Käsitellään kaikki tiedoksi merkittävät asiat.

1. Nuorisovaltuuston seuraava kokous

Todetaan nuorisovaltuuston seuraavan kokouksen ajankohta. Seuraava kokous järjestetään maanantaina 29.4.2024.

2. Lautakuntien ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut asunto- ja kiinteistölautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Rasmus Riikosen ja Teodor-Pavel Hiidenlammen sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Aarre Lantelankallion (1.) ja Otso Vuorisen (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut elinvoima- ja osaamislautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Kerttu Kajanderin ja Aarni Hirvosen sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Max Nikkarin (1.) ja Yasmeen Shaathin (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut kasvatus- ja opetuslautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Venla Vuorisen ja Eemi Jaakolan ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Helmi Hukkasen (1.) ja Yasmeen Shaathin (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut kulttuuri- ja vapaaaikalautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Pihla Pölläsen ja Helmi Hukkasen ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Yasmeen Shaathin (1.) ja Essi Mannisen (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Miio Leinon ja Saara Kososen sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Aarre Lantelankallion (1.) ja Vilja Saukon (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut yhdyskuntalautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Yasmeen Shaathin ja Evie Syreenin sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Onni Räsäsen (1.) ja Teodor-Pavel Hiidenlammen (2.).

3. Kaupunginhallituksen kehittämiskokousten ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut kaupunginhallituksen kehittämiskokouksiin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Max Nikkarin ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Eetu Hukkasen (1.) ja Lii Ahlbergin (2.).

4. Kaupunginvaltuuston ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut kaupunginvaltuustoon nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Oliver Priimägin ja Eetu Hukkasen ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Onni Räsäsen (1.) ja Voitto Vellamon (2.).

5. Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Oliver Priimägin, Venla Taubertin, Eemi Jaakolan ja Kerttu Kajanderin sekä heidän henkilökohtaisiksi varaedustajikseen Mette Kämäräisen, Voitto Vellamon, Teodor-Pavel Hiidenlammen ja Yasmeen Shaathin.

6. Muiden edustustehtävien ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Älykaupunki kaupunkilaisille Advisor Board -työryhmään nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Otso Vuorisen sekä varaedustajaksi Mikael Määttäsen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Ohjaamon nuorten kehittäjäryhmään nuorisovaltuuston edustajiksi Eemi Jaakolan, Pihla Pölläsen ja Mikael Määttäsen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Viiden tähden keskusta -keskustelufoorumin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Rasmus Riikosen ja varaedustajaksi Eetu Hukkasen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Tampereen kaupunkiseudun yhteistyöryhmään nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Oliver Priimägin ja Saara Kososen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Tredun tasa-arvo ja yhdenvertaisuusfoorumiin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Teodor-Pavel Hiidenlammen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 13.1.2024 valinnut Opiskeluhuollon ohjausryhmään nuorisovaltuuston edustajiksi Lii Ahlbergin ja Eetu Hukkasen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 20.12.2023 valinnut Lastensuojelun keskusliiton nuorten neuvottelukuntaan varsinaiseksi edustajaksi Evie Syreenin.

7. Partiolaiset raatihuoneella 25.3.

Nuorisovaltuuston edustus vierailee partiolaisille järjestetyssä esittelytilaisuudessa raatihuoneella.

8. Nuorten työllisyysohjelman julkistamistilaisuus 13.3.

Nuorisovaltuusto vieraili julkistamistilaisuudessa.

9. Lausuntopyyntö Tampereen pysäköintipolitiikan suunnitelmaan

Lausunto on lähetetty eteenpäin 26.3.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi merkittävät asiat tiedoksi pöytäkirjaan.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai valitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
-varhaiskasvatuslain 57 §:n mukaista huomautusta tai huomion kiinnittämistä (Varhaiskasvatuslaki 63 § 2 mom.)