§ 172 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kampusvastaavien varahenkilöt 1.8.2024 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:3157/01.02.01/2024

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Hallintopalvelujohtaja Kristiina Karppi, puh. 040 865 2520, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu toimii 13 kampuksella, jotka sijaitsevat Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Tampereella (5), Virroilla ja Ylöjärvellä (2). Jokaisella kampuksella yksi koulutuspäällikkö toimii myös kampusvastaavan roolissa. Kampusvastaavan vastuulla on varmistaa kampuksen tilojen tarkoituksenmukainen käyttö ja toiminnan sujuvuus. Tarkoituksena on edistää kokonaisvaltaisesti kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön työhyvinvointia, turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja tasa-arvoista työskentelyilmapiiriä.

Tredun sujuvan toiminnan edellytyksenä on kattava varahenkilöjärjestelmä ja koulutuspäälliköille on osaamisalakohtaisesti nimetty varahenkilöt 1.8.2024 alkaen. Paikallisen toiminnan näkökulmasta ja Tredun organisaatiouudistuksesta johtuen kampusvastaaville on tarpeen nimetä eri varahenkilöt.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 20.2.2024 § 19 Elinvoiman palvelualueen toimintasääntö. Palveluryhmän johtajan tehtävänä on palveluryhmänsä osalta johtaa toimintaa ja sen organisointia ja kehittämistä.

Päätös

Nimetään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kampusvastaavien varahenkilöt 1.8.2024 alkaen seuraavasti:

Tredun Kangasalan kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Miika Kesti ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Kristiina Teiss. 

Tredun Lempäälän kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Kaisa Kukkohovi. 

Tredun Nokian kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Marita Hietanen ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Sami Huntus. 

Tredun Oriveden kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Kirsi Onnela ja varahenkilönä ajalla 1.8.-30.11.2024 lehtori Ismo Kymäläinen ja 1.12.2024 alkaen lehtori Tea Humppi. 

Tredun Pirkkalan kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Juhani Anttila ja varahenkilönä Matti Alanen. 

Tredun Virtain kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Kirsi Onnela ja varahenkilönä lehtori Helena Hautakangas. 

Tampere:

Tredun Ajokinkujan kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Ilkka Hakala ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Vesa Kalliomäki.

Tredun Hepolamminkadun kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Janne Pietiläinen ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Ari Holsti. 

Tredun Mediapoliksen kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Sisko-Liisa Sillanpää ja varahenkilönä lehtori Lea Sirén. 

Tredun Sammonkadun kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Marjo Tommiska ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Marja-Leena Pajusaari. 

Tredun Santalahdentien kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Satu Kaakkomäki ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Terhi Rissanen. 

Ylöjärvi:

Tredun Metsätien kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Mari Nieminen ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Matti Heikkilä. 

Tredun Pallotien kampusvastaavana toimii koulutuspäällikkö Marko Seppä-Murto ja varahenkilönä koulutuspäällikkö Riitta Silas. 

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Kuntien yhteisen toimielimen päätökseen saa oikaisuvaatimuksen tehdä myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen.

Oikaisuviranomainen

Oikaisua haetaan päätösotteessa mainitulta muutoksenhakuviranomaiselta.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki
Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B, PL 487
33101 Tampere

Oikaisun voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla kirjaamo@tampere.fi

Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimus

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen.

Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.