§ 59 Lehtorin virantoimitusvelvollisuuden muutos Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa

Lataa  Kuuntele 

TRE:3156/01.02.01/2024

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Hallintosihteeri Kati Selkämaa, puh. +358404857903, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Kirsi Nyman, puh. 040 355 9107, kirsi.s.nyman@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa järjestetään tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta. Tutkintokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (TUVA) on pysyvä tarve vakituiselle opetushenkilöstölle. 

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun yhteisten tutkinnon osien lehtori täyttää TUVA-koulutuksen kelpoisuusasetuksen 17 a § mukaisen kelpoisuuden (Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 14.12.1998/986) ja hänen virantoimitusvelvollisuuttaan muutetaan 1.8.2024 alkaen siten, että hänen lehtorin virkasuhteen pääasiallisena tehtävänä on tutkintokoulutukseen valmentavat tehtävät. Sitomattoman työajan prosentti on 25 % työajasta. Palvelussuhteen muut ehdot säilyvät ennallaan. 

Lehtorille on järjestetty 31.5.2024 kuuleminen, jossa hän antoi suostumuksensa virantoimitusvelvollisuuden muutokseen.

Suunnitellut muutokset toteutetaan kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain 5 luvun 23 §:n mukaisesti.

Toimintasäännön liitteen, Elinkeinopalvelut - henkilöstöasiat voimassa 1.3.2024 alkaen, mukaan palvelualueen johtaja päättää palvelualueen viranhaltijan siirtämisestä palvelualueella toiseen virkasuhteeseen ja virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta (hallintosääntö 51 §)

Päätös

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun yhteisten tutkinnon osien lehtorin virantoimitusvelvollisuus muutetaan perusteluissa esitetyn mukaisesti 1.8.2024 alkaen.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Henkilötietoja sisältävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Pekka Salmi

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Kuntien yhteisen toimielimen päätökseen saa oikaisuvaatimuksen tehdä myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen.

Oikaisuviranomainen

Oikaisua haetaan päätösotteessa mainitulta muutoksenhakuviranomaiselta.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki
Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B, PL 487
33101 Tampere

Oikaisun voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla kirjaamo@tampere.fi

Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimus

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen.

Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.