Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta, kokous 12.10.2022

Lataa  Kuuntele 

§ 93 Sisäisen tarkastuksen suositusten huomioiminen 

TRE:3098/00.01.03/2018

Valmistelija

  • Jokela Petri, Toimitusjohtaja

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela,​ puh. 040 556 0604,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Sisäinen tarkastus on Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen KVR-urakan tarkastusraportissaan esittänyt kolme suositusta Tampereen Vedelle. Tampereen Veden johtokunta on 25.4.2018 §41 todennut, että toimitaan suositusten mukaisesti. Suositusten mukaan Tampereen Veden tulee mm. pitää konsernijohto ajantasaisesti tietoisena tilanteen ratkaisemisesta ja etenemisestä.

Tampereen Vesi on useasti informoinut konsernijohtoa hankkeen etenemisestä mm. kaupunginhallituksen konsernijaostossa. Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneeraus on valmistunut joulukuussa 2021 ja hankkeen loppuraportti elokuussa 2022. Sisäisen tarkastuksen esittämät suositukset on toteutettu.

Johtokunta hyväksyi Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen loppuraportin kokouksessaan 24.8.2022 § 67. Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta on esittänyt kokouksessaan 14.9.2022 § 82 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen loppuraportin viemistä kaupunginhallituksen kautta valtuustoon. Kaupunginhallituksen konsernijaosto merkitsi loppuraportin tiedokseen kokouksessaan 27.9.2022. 

 

 

 

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Jokela Petri, Toimitusjohtaja

Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta toteaa, että sisäisen tarkastuksen suositukset on toteutettu. Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen loppuraportti on toimitettu konsernijohdolle ja sisäiselle tarkastukselle. Toimitusjohtaja on laatinut raportin suositusten toteutumisesta konsernijohdolle ja sisäiselle tarkastukselle. 

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Arto Vuojolainen, Juha Yli-Rajala, Heini Ruski

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)