Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 21.3.2023

§ 27 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:402/00.01.03/2023

Perustelut

1) Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n uuden toimitusjohtajan Pasi Muurisen esittäytyminen, klo 13.00

2) Tilannekatsaus Sarka Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Irene Roivainen ja toimitusjohtaja Katja Piiksi), klo 15.15

3) Tilannekatsaus Tammenlehväsäätiön toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Jouko Sipilä ja toimitusjohtaja Satu Laitinen), klo 15.30

4) Omistajaohjauksen ajankohtaisia asioita, klo 15.45

 

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimitusjohtaja Pasi Muuriselle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Sarka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Irene Roivaiselle ja toimitusjohtaja Katja Piiksille. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Controller Ville Taivassalo poistui kokouksesta kohdan 2) käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tammenlehväsäätiön hallituksen puheenjohtaja Jouko Sipilälle ja toimitusjohtaja Satu Laitiselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 3) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)