Kaupunginvaltuusto, kokous 22.2.2021

§ 24 Tiedoksi merkittävät asiat 

Päätös

Muutoksia valtuustoryhmissä

Puheenjohtaja luki seuraavat ilmoitukset:

Tampereen kaupungin valtuustolle ilmoitetaan, että kaupunginvaltuutettu Erkki Axen on liittynyt Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmään 22.2.2021.

Tampereen kaupungin valtuustolle ilmoitetaan, että varavaltuutettu Marja-Riitta Kaikkonen on liittynyt Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmään 22.2.2021.

Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmä
Sihteeri Ossi Aho

Asioiden käsittelymenettely koskien §:ää 29 KKOy Tampereen Virastotalon perustaminen

Asiat käsitellään avoimin ovin, mutta jos joku valtuutettu haluaa keskustelun aikana käsitellä §:n 29 liitteenä olevaa Liiketoimintasuunnitelma, KKOy Tampereen Virastotalo 22.1.2021 asia käsitellään tämän jälkeen suljetuin ovin. Edellä mainittu liite on merkitty salaisiksi viranomaisen toiminnasta annetun lain 6 luvun 24 §:n 17 kohdan perusteella. Asiakirja on luettavissa Selma-kokoustyötilassa.

Asiasta tulee ilmoittaa puheenjohtajalle keskustelun kuluessa.

Muistutus Strategiawebinaarista

Valtuustolle järjestetään keskiviikkona 10.3.2021 klo 10.00-14.40 osana uuteen strategiakauteen valmistau-tumista kaupungin nykyisen strategian ja strategia kauden tavoitteiden toteutumista arvioiva keskustelutilai-suus.
Webinaarissa käydään keskustelua kuluneen strategiakauden onnistumisista ja poikkeamista sekä luodaan yhteistä kaupunkitasoista tulkintaa uuden strategiakauden ja strategian valmistelua suuntaavista keskeisistä viesteistä.
Webinaarin liittymislinkki lähetetään sähköposteihin maanantaina 8.3.2021.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)