Kaupunginhallitus, kokous 22.2.2021

Lataa  Kuuntele 

§ 88 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:7533/00.01.03/2020

Perustelut

1) Toimielinten vuosiraportti 2020 julkaistaan internetissä tampere.fi-sivuilla. Raportilla kuntalaisille tuotetaan tietoa hallinnon avoimuuden ja julkisuuden näkökulmasta kaupungin päätöksenteon toiminnasta. Raportissa tuodaan esille toimielimet ja niiden kokouskäytäntöihin liittyviä asioita. Toimielinten roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja siksi kokousten määrät, kestot, kokouksissa tehtyjen päätösten määrä ja kokoustyöskentelyn kustannustaso ovat erilaisia. Raportissa on myös tietoja vaikuttamistoimielinten työskentelystä.

2) Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on lähettänyt kaupungille Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen kokouksen esityslistan 22.2.2021 (TRE:161/00.03.01/2021). Esityslistat ja pöytäkirjat ovat luettavissa kokonaisuudessaan internetissä osoitteessa https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Hallinto_ja_paatoksenteko/Esityslistat_ja_poytakirjat/

3) Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä on lähettänyt kaupungille Tampereen kaupunkiseudun seutuhallituksen esityslistan 24.2.2021 (TRE:532/00.03.01/2021). Esityslistat ja pöytäkirjat ovat luettavissa kokonaisuudessaan internetissä osoitteesta https://tampereenseutu.fi/seutuyhteistyo/seutuhallitus/

4) Lautakuntiin menossa olevia asioita

5) COVID-19-pandemian ja koronarokotusten tilannekuva

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Kokouskäsittely

Kaupunginhallitus myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja Jouni Perttulalle, johtaja Taru Kuosmaselle sekä hoitotyön päällikkö Birgit Aikiolle kohdan 5) käsittelyn ajaksi.

Aila Dündar-Järvinen poistui kokouksesta keskustelun aikana.

Anna-Kaisa Ikonen, Mikko Aaltonen, Aleksi Jäntti, Johanna Loukaskorpi, Jaakko Stenhäll sekä Aila Rajamäki poistuvat kokouksesta päätöksenteon jälkeen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)