Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 23.8.2022

§ 80 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:111/00.01.03/2022

Perustelut

1) Tilannekatsaus Tampereen Sähkölaitos Oy -konsernin toimintaan ja talouteen (toimitusjohtaja Jussi Laitinen), klo 15.00

2) Tilannekatsaus Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Kari Lahtinen ja toimitusjohtaja Timo Heinonen), klo 15.30

3) Tampereen kaupungin tytäryhteisöjen työhyvinvointikyselyiden palveluntuottajasta järjestettiin kilpailutus keväällä ja uudeksi kumppaniksi on valittu KivaQ Oy. Tavoitteena on toteuttaa seuraava kysely loppuvuoden 2022 aikana.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Sähkölaitos Oy:n toimitusjohtaja Jussi Laitiselle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Lahtiselle ja toimitusjohtaja Timo Heinoselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Controller Saara Unnanlahti oli läsnä kokouksessa asian käsittelyn ajan. Controller Sami Suojanen oli läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)