Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 24.1.2023

§ 8 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:402/00.01.03/2023

Perustelut

1) Tilannekatsaus Ekokumppanit Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Henri Backman ja toimitusjohtaja Suvi Holm), klo 15.00

2) Tilannekatsaus Finnpark Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Asko Koskinen ja toimitusjohtaja Antti Marttila), klo 15.20

3) Tilannekatsaus Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n toimintaan (hallituksen puheenjohtaja Kari Lahtinen ja toimitusjohtaja Timo Heinonen), klo 15.40 (teams)

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Controller Saara Unnanlahti poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana. Controller Sami Suojanen oli läsnä kokouksessa kohdan 3) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Ekokumppanit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Backmanille ja toimitusjohtaja Suvi Holmille. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Finnpark Oy:n hallituksen puheenjohtaja Asko Koskiselle ja toimitusjohtaja Antti Marttilalle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Lahtiselle ja toimitusjohtaja Timo Heinoselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 3) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)