Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 20.1.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 3 Kokouksen järjestäytyminen 

Perustelut

Valitaan kokousvirkailijat ja myönnetään läsnäolo- ja puheoikeudet.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto valitsee kokouksen kokousvirkailijat. Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtaja Maria Markkula ja nuorisovaltuuston 2. varapuheenjohtaja Leo Boström, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Venla Taubert, pöytäkirjantarkastajiksi Eetu Hukkanen ja Krista Sillanpää ja ääntenlaskijaksi nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen. Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus kokouksessa läsnä oleville vierailijoille ja nuoriso-ohjaajalle.

Kokouskäsittely
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Arttu Vuori ei ole saapuvilla. Kokouksen puheenjohtajaksi valitaan nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtaja Maria Markkula pykälien 1–5, 6.8 ja 9 ajaksi. Nuorisovaltuuston 2. varapuheenjohtaja Leo Boström valitaan kokouksen puheenjohtajaksi pykälien 9, 6.1–6.7, 6.9, 10–19 ajaksi.

Päätös

Nuorisovaltuusto valitsi kokouksen kokousvirkailijat. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtaja Maria Markkula ja nuorisovaltuuston 2. varapuheenjohtaja Leo Boström, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Venla Taubert, pöytäkirjantarkastajiksi Eetu Hukkanen ja Krista Sillanpää ja ääntenlaskijaksi nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus kokouksessa läsnä oleville vierailijoille ja nuoriso-ohjaajalle.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)