Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 16.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 94 Kokouksen järjestäytyminen 

Perustelut

Nuorisovaltuusto valitsee kokouksen kokousvirkailijat ja myönnetään läsnäolo- ja puheoikeudet.

Päätösehdotus oli

Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Arttu Vuori, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Eetu Hukkanen, pöytäkirjantarkastajiksi nuorisovaltuuston varajäsen Pihla Pöllänen ja nuorisovaltuuston varajäsen Krista Sillanpää sekä ääntenlaskijoiksi nuorisovaltuuston jäsenet Tähkä Tolvanen ja Kerttu Kuoppala.

Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus nuoriso-ohjaajalle ja saapuvilla oleville vierailijoille.

Kokouskäsittely
Kokouksen puheenjohtaja Arttu Vuori teki muutosehdotuksen päätösehdotukseen: Nuorisovaltuuston jäsen Eliana Forsström on estynyt ja nuorisovaltuuston kokous valitsee hänen tilalleen uudeksi pöytäkirjantarkastajaksi nuorisovaltuuston varajäsenen Pihla Pölläsen. Lisäksi nuorisovaltuuston varajäsen Milja Syreeni on estynyt ja nuorisovaltuuston kokous valitsee hänen tilalleen uudeksi ääntenlaskijaksi nuorisovaltuuston jäsen Kerttu Kuoppalan.

Kokouksen puheenjohtaja Arttu Vuori teki muutosehdotuksen päätösehdotukseen nuorisovaltuuston jäsen Pablo Gonzales Torresin esteen vuoksi: "Valitaan uudeksi ääntenlaskijaksi nuorisovaltuuston jäsen Tähkä Tolvanen.”

Nuorisovaltuusto hyväksyi muutosehdotuksen yksimielisesti.

Puheenjohtaja totesi muutetun päätösehdotuksen toimivan käsittelyn pohjana.

Alkuperäinen päätösehdotus oli seuraava: "Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Arttu Vuori, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Eetu Hukkanen, pöytäkirjantarkastajiksi nuorisovaltuuston jäsenet Eliana Forsström ja Krista Sillanpää sekä ääntenlaskijoiksi nuorisovaltuuston jäsenet Pablo Gonzales Torres ja Milja Syreeni.

Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus nuoriso-ohjaajalle ja saapuvilla oleville vierailijoille."

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)