Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 26.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 33 Nuorisovaltuuston tiimien jäsenten valinta 

TRE:8566/00.01.03/2022

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Nuorisovaltuusto jakautuu sisäisesti kolmeen eri tiimiin: edunvalvontatiimiin, tapahtumatiimiin ja viestintätiimiin.

Tampereen kaupunginhallituksen hyväksymässä nuorisovaltuuston toimintaohjeen kohdassa viisi (5) mainitaan nuorisovaltuuston tiimeistä ja työryhmistä seuraavaa: ” Nuorisovaltuustolla on edunvalvonta-, tapahtuma- ja viestintätiimi. Tiimit ovat nuorisovaltuuston alaisia pysyviä työryhmiä, jotka valmistelevat esityksiä nuorisovaltuuston kokoukselle. Tiimien toimintaa johtavat nuorisovaltuuston varapuheenjohtajat ja ne kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Lisäksi nuorisovaltuustolla voi olla väliaikaisia työryhmiä.”

Nuorisovaltuuston hyväksymän kokousmenettelyohjeen toisen (2.) luvun viidennen pykälän (5 §) mukaan ”Nuorisovaltuusto voi kokouksensa päätöksellä valita tiimeihin jäseniä.”

Nuorisovaltuuston kokous päättää jäsenten valitsemisesta toimielimiin.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto valitsee jäsenet edunvalvontatiimiin, tapahtumatiimiin ja viestintätiimiin.

Päätös

Edunvalvontatiimiin jäseniksi valittiin nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Teador-Pavel Hiidenlampi, Eetu Hukkanen, Jaakola Eemi, Sara Järvinen, Saara Kosonen, Miio Leino, Santeri Leino, Alma Mujcinovic, Laura Niemi, Vilja Saukko, Veera Toivola ja Otso Vuorinen.

Tapahtumatiimin jäseniksi valittiin nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Nouh Hassan, Helmi Hukkanen, Joosua Jussila, Iina Kairus, Ekaterina Kochetkova, Kielo Lehvä, Shafiqa Mirzaei, Aleksi Peltosaari, Pihla Pöllänen ja Yasmeen Shaath.

Viestintätiimin jäseniksi valittiin nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Liisi Ahlberg, Aarni Hirvonen, Mette Kämäräinen, Aarre Lahtelankallio, Essi Manninen, Mikael Määttänen, Iiris Oksanen, Rasmus Riikonen, Onni Joonatan Räsänen, Voitto Vellamo ja Venla Vuorinen.

Kokouskäsittely

Tähkä Tolvanen saapui kokoukseen asian käsittelyn aikana.

Puheenjohtaja ehdotti, että tiimeihin valitaan jäsenet seuraavasti:

Edunvalvontatiimiin jäseniksi valitaan nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Teador-Pavel Hiidenlampi, Eetu Hukkanen, Jaakola Eemi, Sara Järvinen, Saara Kosonen, Miio Leino, Santeri Leino, Alma Mujcinovic, Laura Niemi, Vilja Saukko, Veera Toivola ja Otso Vuorinen.

Tapahtumatiimin jäseniksi valitaan nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Nouh Hassan, Helmi Hukkanen, Joosua Jussila, Iina Kairus, Ekaterina Kochetkova, Kielo Lehvä, Shafiqa Mirzaei, Aleksi Peltosaari, Pihla Pöllänen ja Yasmeen Shaath.

Viestintätiimin jäseniksi valitaan nuorisovaltuuston jäsenet ja varajäsenet Liisi Ahlberg, Aarni Hirvonen, Mette Kämäräinen, Aarre Lahtelankallio, Essi Manninen, Mikael Määttänen, Iiris Oksanen, Rasmus Riikonen, Onni Joonatan Räsänen, Voitto Vellamo ja Venla Vuorinen.

Tiedoksi

Edunvalvontatiimi, tapahtumatiimi, viestintätiimi

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)