Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 31.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 90 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:8566/00.01.03/2022

Valmistelijan yhteystiedot

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Käsitellään kaikki mahdolliset ilmoitusasiat.

Nuorisovaltuuston seuraava kokous

Todetaan nuorisovaltuuston seuraavan kokouksen ajankohta.

Seuraava kokous järjestetään keskiviikkona 24.8.2023.

Lautakuntien ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut sivistys- ja kulttuurilautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Helmi Hukkasen ja Yasmeen Shaathin sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Sara Järvisen (1.) ja Pihla Pölläsen (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut asunto- ja kiinteistölautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Rasmus Riikosen ja Otso Vuorisen sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Saara Kososen (1.) ja Liisi Ahlbergin (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut elinvoima- ja osaamislautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Max Nikkarin ja Kerttu Kajanderin ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Aleksi Peltosaaren (1.) ja Rasmus Riikosen (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Milja-Maria Halmeen ja Saara Kososen sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Miio Leinon (1.) ja Mikael Määttäsen (2.).

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut yhdyskuntalautakuntaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Teodor-Pavel Hiidenlammen ja Aleksi Peltosaaren sekä varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Rasmus Riikosen (1.) ja Eetu Hukkasen (2.).

Kaupunginhallituksen kehittämiskokousten ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut kaupunginhallituksen kehittämiskokouksiin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Oliver Priimägin ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Aleksi Peltosaaren (1.) ja Kerttu Kajanderin (2.).

Kaupunginvaltuuston ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut kaupunginvaltuustoon nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Venla Taubertin ja Eetu Hukkasen ja varaedustajiksi sisääntulojärjestyksessä Max Nikkarin (1.) ja Oliver Priimägin (2.).

Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Eetu Hukkasen, Max Nikkarin, Sara Järvisen, Alma Mujcinovicin ja Kerttu Kajanderin sekä heidän henkilökohtaisiksi varaedustajikseen Iina Kairuksen, Yasmeen Shaathin, Eemi Jaakolan, Joosua Jussilan ja Aarre Lantelankallion.

Muiden edustustehtävien ajankohtaiset asiat

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut KIERTO - Kiertotaloudesta kasvua -hankkeen ohjausryhmään nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Teodor-Pavel Hiidenlammen ja varaedustajaksi Aarre Lantelankallion.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut Ohjaamon nuorten kehittäjäryhmään nuorisovaltuuston edustajiksi Eemi Jaakolan, Aarre Lantelankallion ja Liisi Ahlbergin.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut yhdenvertaisuussuunnitelmatyöryhmään nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Liisi Ahlbergin ja varaedustajaksi Max Nikkarin.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut Älykaupunki kaupunkilaisille -työryhmään nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Aleksi Peltosaaren sekä varaedustajaksi Mikael Määttäsen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan14.1.2023 valinnut Viiden tähden keskustakeskustelufoorumin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Lii Ahlbergin varaedustajaksi ja Aleksi Peltosaaren.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 21.2.2023 valinnut Tampereen kaupunkiseudun yhteistyöryhmään nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Venla Taubertin ja Saara Kososen.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 21.2.2023 valinnut Tredun tasa-arvo ja yhdenvertaisuusfoorumiin nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Max Nikkarin ja varaedustajaksi Yasmeen Shaathin.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 14.1.2023 valinnut Tampereen nuorten työllisyysohjelmaan nuorisovaltuuston varsinaisiksi edustajiksi Kerttu Kajanderin, Voitto Vellamon, Lii Ahlbergin ja Venla Taubertin.

Nuorisovaltuusto on kokouksessaan 3.5.2023 valinnut Opiskeluhuollon ohjausryhmään nuorisovaltuuston varsinaiseksi edustajaksi Essi Mannisen ja varaedustajaksi Max Nikkarin.

Mopomiitti 12.8.2023

Päätösehdotus oli

Merkitään asiat tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)