Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 21.11.2023

§ 106 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:402/00.01.03/2023

Perustelut

1) Tilannekatsaus Tampereen Särkänniemi Oy:n toimintaan ja talouteen sekä kehityshankkeeseen (hallituksen puheenjohtaja Juhana Suoniemi ja toimitusjohtaja Miikka Seppälä), klo 15.30

2) Tampereen Vesi Oy:n suunnitellut veden asiakashinnat vuodelle 2024

Valtuusto päätti 30.1.2023 § 9 Tampereen Vesi Liikelaitoksen yhtiöittämisestä. Samalla valtuuston toiveen mukaisesti konserniohjeeseen lisättiin maininta siitä, että yhtiön hallituksen tulee käydä ennakkoon keskustelu omistajaohjauksen ja konsernijaoston kanssa veden hinnoittelusta päättäessään. Tampereen Vesi Oy:n hallitus on päättänyt esittää, että veden asiakashintoja ei koroteta vuodelle 2024. Asia tuodaan konserniohjeen mukaisesti konsernijaostolle tiedoksi.

3) Ajankohdan sopiminen tutustumiselle Keskuspuhdistamon rakennushankkeeseen

Konsernijaosto toivoi tutustumiskäyntiä rakenteilla olevaan jäteveden keskuspuhdistamoon. Käydään kokouksessa keskustelu tähän sopivasta ajankohdasta.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Särkänniemi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juhana Suoniemelle ja toimitusjohtaja Miikka Seppälälle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)