Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 25.10.2022

§ 109 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:111/00.01.03/2022

Perustelut

1) Tilannekatsaus Tampere-talo Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Martti Silvennoinen ja toimitusjohtaja Paulina Ahokas), klo 15.00

2) Tilannekatsaus Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Pirjo Virtanen ja toimitusjohtaja Harri Kallio), klo 15.30

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampere-talo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Silvennoiselle ja toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pirjo Virtaselle ja toimitusjohtaja Harri Kalliolle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Controller Ville Taivassalo poistui kokouksesta ja controller Saara Unnanlahti saapui kokoukseen kohdan 1) käsittelyn jälkeen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)