Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta, kokous 15.9.2021

§ 71 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen 

Perustelut

Hallintosäännön 126 §:ssä määrätään läsnäolosta toimielinten kokouksissa. Muiden henkilöiden läsnäolo-​ja puheoikeudesta päättää asianomainen toimielin. 

 

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Jokela Petri, Toimitusjohtaja

Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus tässä kokouksessa talous- ja hallintopäällikkö Johanna Saariselle hänen toimiessaan tämän kokouksen sihteerinä.

Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus tässä kokouksessa henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Maarit Rautavaaralle hänen perehdyttäessä tämän kokouksen sihteeriä Johanna Saarista.

Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus § 72 Ajankohtaiset asiat saakka Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan varajäsenille.

Lakimies Riikka Viitaniemelle myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus asian § 72 Ajankohtaiset asiat ajaksi.

Tuotantojohtaja Riitta Kettuselle myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus asioiden § 72 Ajankohtaiset asiat ja § 78 Tampereen Veden laitosinvestointiohjelman katsaus ajaksi.

Tekninen johtaja Jouni Hyypiälle myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus asioiden § 72 Ajankohtaiset asiat, § 79 Verkostoinvestointikatsaus sekä verkostojen kuntoarvioiden ja investointiohjelman laatiminen ja § 80 Riskienhallinnan kehittäminen Tampereen Vedessä ajaksi. 

 

 

 

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.