Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta, kokous 15.9.2021

Lataa  Kuuntele 

§ 84 Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneeraus 

TRE:6230/02.07.01/2021

Valmistelija

  • Laakkonen Pekka, Verkostojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen,​​ puh. 050 552 6267,​​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Tampereen Vesi Liikelaitos tilaa Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneerauksen. Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneeraus tehdään niin sanotulla kaivamattomalla menetelmällä. Kyseinen jätevesiviemäri on yksi Tampereen Veden pääviemäreistä, jonka saneeraus on tullut ajankohtaiseksi.

Kyseessä on rajoitettu kilpailu. Hankkeesta on pyydetty viideltä urakoitsijalta saneeraustarjousta. Tarjouspyyntö lähetettiin sähköpostilla 2.9.2021 Sujutek Oy:lle, Aarsleff Oy:lle, Terrat ee, Putkistosaneeraus Eerola Oy:lle ja Suomen Putkisto Palvelu Oy.  Kyseessä on erityisalojen hankintalain kynnysarvot alittava hankinta. Vertailuperusteena on halvin hinta. Tampereen Vesi Liikelaitos on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöihin valitut toimittajat luotettaviksi ja toimituskykyisiksi suorittamaan kyseiset hankinnat.

Tarjousten määräaika on 10.9., eikä tarjouskilpailun tuloksia tai hankintapäätöstä ehditty saamaan johtokunnan esityslistalle. Jotta saneeraus pystytään suorittamaan loppuvuoden aikana ja käyttämään saneeraukseen vuoden 2021 allokoituja investointirahoja, johtokunta delegoi päätösvallan asiassa toimitusjohtajalle.

 

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Jokela Petri, Toimitusjohtaja

Johtokunta siirtää Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneerauksen hankinnan päätösvallan Tampereen Veden toimitusjohtajalle. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on noin 1 000 000 euroa (alv 0%).

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin. 

Tiedoksi

Pekka Laakkonen / Tampereen Vesi, Heini Ruski / sisäinen tarkastus