Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen johtokunta, kokous 15.9.2021

§ 40 Kaupunginhallituksen edustaja johtokunnassa 

Perustelut

Tampereen kaupungin hallintosäännön mukaan kaupunginhallitus määrää toimikaudekseen edustajansa ja tarvittaessa myös varaedustajansa kuhunkin lautakuntaan, johtokuntaan ja muihin toimielimiin. Kaupunginhallituksen jäsenen tulee erityisesti seurata sen toimielimen toimintaa, johon kaupunginhallitus on hänet nimennyt edustajakseen. Hänen tulee tarvittaessa antaa kaupunginhallitukselle ja pormestarille tietoja lautakunnan ja johtokunnan toimialaan kuuluvista asioista.

Toimielimeen nimetty edustaa kaupunginhallitusta myös toimielimen jaostossa, jollei toisin ole päätetty. Kaupunginhallituksen edustajalla on toimielimen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Kaupunginhallitus on kokouksessaan 23.8.2021 nimennyt edustajakseen Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen johtokuntaan toimikaudeksi 2021-2023 Lauri Lylyn.

 

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Pirhonen Pekka, Toimitusjohtaja

Puheenjohtaja: Merkitään tiedoksi

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)