Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 21.2.2023

§ 18 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:402/00.01.03/2023

Perustelut

1) Tilannekatsaus Oy Runoilijantien toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Tapani Tauriainen ja toimitusjohtaja Mari Vuorinen), klo 15.00

2) Tilannekatsaus KOy Tampereen Monitoimiareenan toimintaan ja talouteen (toimitusjohtaja Marko Hurme ja talouspäällikkö Sami-Petteri Rajala), klo 15.15

3) Tampereen Raitiotie Oy:n osakassopimuksen neuvottelutilanne (liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja Arto Vuojolainen)

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja Arto Vuojolainen palasi kokoukseen asian käsittelyn alkaessa.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Oy Runoilijantien hallituksen puheenjohtaja Tapani Tauriaiselle ja toimitusjohtaja Mari Vuoriselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden KOy Tampereen Monitoimiareenan toimitusjohtaja Marko Hurmeelle ja talouspäällikkö Sami-Petteri Rajalalle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Controller Saara Unnanlahti saapui kokoukseen kohdan 2) käsittelyn alkaessa. Controller Ville Taivassalo poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon jälkeen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)