Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 18.6.2024

§ 57 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:278/00.01.03/2024

Perustelut

1) Tilannekatsaus Hiedanrannan Kehitys Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Mika Pekkinen ja toimitusjohtaja Mikko Leinonen), klo 13.00

2) Tilannekatsaus VTS-Kotien (Tampereen Vuokratalosäätiö sr) toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Pekka Anttila, toimitusjohtaja Satu Eskelinen ja talousjohtaja Juha Nuutinen), klo 14.45

3) Tilannekatsaus Tampereen Infra Oy:n ja Tampereen Tilapalvelut Oy:n ajankohtaisiin asioihin (hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora, Tampereen Infra Oy:n toimitusjohtaja Lauri Niemi, Tampereen Tilapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Mölsä ja Pirkan Opiskelija-asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Kuortti), klo 15.15

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Hiedanrannan Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Pekkiselle ja toimitusjohtaja Mikko Leinoselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan ja poistuivat ennen päätöksentekoa.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden VTS-Kotien hallituksen puheenjohtaja Pekka Anttilalle, toimitusjohtaja Satu Eskeliselle ja talousjohtaja Juha Nuutiselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan ja poistuivat ennen päätöksentekoa.

Controller Ville Taivassalo poistui kokouksesta kohdan 2) käsittelyn aikana.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Tilapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Mölsälle, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Kuortille, Tampereen Infra Oy:n ja Tampereen Tilapalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuoralle sekä Tampereen Infra Oy:n toimitusjohtaja Lauri Niemelle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 3) käsittelyn ajan ja poistuivat ennen päätöksentekoa.

Controller Johanna Saarinen, pormestari Kalervo Kummola ja konsernijohtaja Juha Yli-Rajala poistuivat kokouksesta kohdan 3) käsittelyn aikana. Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja Arto Vuojolainen toimi kokouksessa esittelijänä Yli-Rajalan poistumisen jälkeen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai valitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
-varhaiskasvatuslain 57 §:n mukaista huomautusta tai huomion kiinnittämistä (Varhaiskasvatuslaki 63 § 2 mom.)