Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 23.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 112 Asunto- ja kiinteistölautakunnan varaedustajan valitseminen 

TRE:1203/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Niskanen Päivi, Johtava koordinaattori

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Perustelut

Nuorisovaltuuston jäsen Lotta Liuhamo on eronnut nuorisovaltuustosta ja siihen liittyvistä tehtävistä ulkopaikkakunnalle muuttamisen vuoksi. Hänen eroamisensa merkitään tiedoksi nuorisovaltuuston kokouksen pöytäkirjaan 23.8.2022.

Nuorisovaltuuston jäsen Lotta Liuhamo toimi nuorisovaltuuston 1. varaedustajana asunto- ja kiinteistölautakunnassa. Lotta Liuhamon tilalle 1. varaedustajaksi nousee nuorisovaltuuston kokouksessa 17.-18.12.2021 vaaleissa valittu 2. varaedustaja nuorisovaltuuston varajäsen Milja Syreeni.

Lotta Liuhamon tilalle valitaan uusi varaedustaja asunto- ja kiinteistölautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Tämä varaedustaja toimii nuorisovaltuuston toisena (2.) varaedustajana. Nuorisovaltuuston kokous päättää nuorisovaltuuston edustajien valitsemisesta kaupungin toimielimiin.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto valitsee toisen (2.) varaedustajan asunto- ja kiinteistölautakuntaan.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Miika Kumpumäki asettui ehdolle asunto- ja kiinteistölautakunnan varaedustajan vaaliin. Puheenjohtaja totesi Miika Kumpumäen tulleen yksimielisesti valituksi toiseksi (2.) varaedustajaksi asunto- ja kiinteistölautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Tiedoksi

Valittu, luottamushenkilömuutokset, asunto- ja kiinteistölautakunta

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)