Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 23.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 106 Kokouksen järjestäytyminen 

Perustelut

Nuorisovaltuusto valitsee kokouksen kokousvirkailijat ja myönnetään läsnäolo- ja puheoikeudet.

 

Kokouskäsittely

Kokouksen puheenjohtaja Arttu Vuori teki muutosehdotuksen päätösehdotukseen: ”Nuorisovaltuuston jäsen Eliana Forsström on estynyt ja nuorisovaltuuston kokous valitsee hänen tilalleen uudeksi pöytäkirjantarkastajaksi nuorisovaltuuston varajäsen Milja Syreenin. Lisäksi nuorisovaltuuston varajäsen Krista Sillanpää on estynyt ja nuorisovaltuuston kokous valitsee hänen tilalleen uudeksi pöytäkirjantarkastajaksi nuorisovaltuuston jäsen Aleksi Peltosaaren. Nuorisovaltuusto valitsee pöytäkirjantarkastajaksi valitun nuorisovaltuuston varajäsen Milja Syreenin tilalle ääntenlaskijaksi nuorisovaltuuston jäsen Hilkka Liljeroosin ja nuorisovaltuuston jäsen Pablo Gonzalez Torresin esteen vuoksi hänen tilalleen uudeksi ääntenlaskijaksi nuorisovaltuuston jäsen Inka Pekkolan.”

Alkuperäinen päätösehdotus oli: "Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Arttu Vuori, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Eetu Hukkanen, pöytäkirjantarkastajiksi Eliana Forsström ja Krista Sillanpää sekä ääntenlaskijoiksi Pablo Gonzales Torres ja Milja Syreeni. Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus nuoriso-ohjaajalle ja saapuvilla oleville vierailijoille.”

Nuorisovaltuusto hyväksyi muutosehdotuksen yksimielisesti. Puheenjohtaja totesi muutetun päätösehdotuksen toimivan käsittelyn pohjana.

 

Päätösehdotus oli

Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Arttu Vuori, sihteeriksi nuorisovaltuuston sihteeri Eetu Hukkanen, pöytäkirjantarkastajiksi nuorisovaltuuston varajäsen Milja Syreenin ja nuorisovaltuuston jäsen Aleksi Peltosaaren sekä ääntenlaskijoiksi nuorisovaltuuston jäsenet Hilkka Liljeroos ja Inka Pekkola. Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus nuoriso-ohjaajalle ja saapuvilla oleville vierailijoille.

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)