Asunto- ja kiinteistölautakunta, kokous 21.12.2021

Lataa  Kuuntele 

§ 225 Kaupin urheilupuiston huoltorakennuksen lopputilitys 

TRE:3858/10.03.07/2019

Valmistelija

  • Ekholm Virpi, Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja hankeinsinööri Petri Koivusilta, puh. 041 730 5496, etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hallintosihteeri Hanna Sandström, puh. 040 750 1876, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Kaupin urheilupuiston huoltorakennus -hankkeen toteutussuunnitelma hyväksyttiin Tampereen kaupungin asunto- ja kiinteistölautakunnan kokouksessa 19.8.2020. 

Huoltorakennukseen on tullut yleiseen käyttöön pukuhuoneita pesutiloineen ja ryhmäpukutiloja sekä henkilökunnan käyttöön verstas- ja toimistotiloja sekä konetalli. Lisäksi on toimitsijatiloja kilpailutilanteisiin ja hiihtolatujen lumetusjärjestelmän pumppauslaitteisto. 

Arkkitehtisuunnitelmat on laatinut Arkkitehdit Kontukoski Oy, joka on toiminut myös hankkeen pääsuunnittelijana. LVIA- ja RAU-suunnittelusta on vastannut Rejlers Finland Oy, sähkösuunnittelusta Sähkötekniikka Oy Kari Siren ja rakennesuunnittelusta WSP Finland Oy.

Hankkeen rakennuttamisesta on vastannut Tampereen Tilapalvelut Oy ja kohteen projektipäällikkönä on toiminut hankeinsinööri Panu Hirvonen ja Petri Koivusilta. Rakennus- ja talotekniikkaurakat kilpailutettiin kansallisen hankintamenettelyn mukaisina avoimina hankintakyselyinä huhti - kesäkuussa 2020. Hankkeen pääurakoitsijana on toiminut Visura Oy, sähköurakoitsijana Novasähkö Oy, IV- ja putkiurakoitsijana Näsin Vesijohtoliike Oy ja rakennusautomaatiourakoitsijana Fidelix Oy. Rakennustyöt aloitettiin syyskuussa 2020 ja ne valmistuivat heinäkuussa 2021, jolloin rakennus otettiin myös käyttöön. 

Hanke käytti Kaupin urheilupuistolle varattua määrärahaa, jota vuoden 2021 talousarviossa on yhteensä 13,8 M€. Lopulliset toteutuskustannukset 3,51 M€ ylittävät 91 000 eurolla toteutussuunnitelmassa lasketut kustannukset 3,42 M€ (4,2 %). 

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Rantanen Teppo, Johtaja

Kaupin urheilupuiston huoltorakennus -hankkeen lopputilitys hyväksytään.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Virpi Ekholm, Petri Mölsä, Jukka Kauppinen, Panu Hirvonen, Jani Knuuttila, Niko Suoniemi, Pekka Paavola, Mikko Heinonen, Jukka Männikkö, sisäinen tarkastus, tilapalvelut.kirjaamo@tampere.fi

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)