Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 6.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 68 Tiimien tiedotusasiat 

Perustelut

Käsitellään tiimien tiedotusasiat ja käydään läpi tiimien toiminta edellisen tiedoksiannon jälkeen.

1 Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimin varapuheenjohtaja Maria Markkula esittelee edunvalvontatiimin ajankohtaiset asiat. Edunvalvontatiimi on kokoustanut. Kokouksessa käsiteltiin Tampereen ylioppilaskunnan ja nuorisovaltuuston yhteiskannanottoa sekä Nuorten huoli -kyselyä. Edunvalvontatiimin seuraava kokous on torstaina 21.4.2022.

2 Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimin varapuheenjohtaja Aada Aho esittelee tapahtumatiimin ajankohtaiset asiat. Tapahtumatiimi on kokoustanut tiistaina 5.4.2022. Kokouksessa käsiteltiin kevätseminaaria ja sen ohjelmaa. Kevätseminaariin tarvitaan vielä kouluttajia edunvalvonta- sekä hallintokoulutuksiin. Seuraava tapahtumatiimin kokous on perjantaina 22.4.2022.

3 Viestintätiimi

Viestintätiimi varapuheenjohtaja Leo Boström esittelee viestintätiimin ajankohtaiset asiat. Viestintätiimi ei ole kokoustaut edellisen nuorisovaltuuston kokouksen jälkeen. Viestintätiimin seuraava kokous on tiistaina 19.4.2022. Nuorisovaltuuston huppareiden tilaaminen etenee. Huppariin on tulossa yksiväripainatuksella.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiimien tiedotusasiat tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)