Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 15.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 167 Masseista mahiksia -toimintaraha 

TRE:1203/00.01.03/2022

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Tampereen kaupungin liikunta- ja nuoriso, perusopetus sekä varhaiskasvatus ja esiopetus jakavat lasten ja nuorten toimintarahaa lapsille tai nuorille järjestettäviin toimintoihin ja tapahtumiin. Vuonna 2023 tätä toimintarahaa on jaossa 51 000 euroa. Tätä Masseista mahiksia -toimintarahaa myönnetään päiväkoti- ja koulupäivän aikana tapahtuvaan yhteisöllistä päiväkoti- ja koulupäivää tukevaan toimintaan, lasten ja nuorten vapaa-aikana tapahtuvaan toimintaan ja liikkumista edistävään toimintaan.

Toimintarahan hakuaika on 1.-30.11.2022 ja päätös toimintarahan saajista tehdään Massipäivässä 31.1.2023. Hakijaryhmiä ja projekteja arvioimaan kootaan lapsista ja nuorista koostuva raati, joka tekee päätösehdotukset Massipäivässä.

Lisätietoja Masseista mahiksia -toimintarahasta osoitteella www.tampere.fi/masseistamahiksia.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto merkitsee käydyn keskustelun tiedoksi pöytäkirjaan ja valitsee edustajat massiraatiin.

Päätös

Käyty keskustelu merkittiin tiedoksi.

Nuorisovaltuuston edustajiksi massiraatiin valittiin Eetu Hukkanen, Rasmus Riikonen, Hilkka Liljeroos, Pihla Pöllänen, Evie Syreeni, Venla Taubert sekä Oliver Priimägi.

Kokouskäsittely

Kerttu Kuoppala poistui kokoukseen asian käsittelyn aikana. Filip Godlewski saapui kokouksesta asian käsittelyn aikana.

Nuorisovaltuuston edustajiksi massiraatiin asettuivat ehdolle Eetu Hukkanen, Rasmus Riikonen, Hilkka Liljeroos, Pihla Pöllänen, Evie Syreeni, Venla Taubert ja Oliver Priimägi.

Nuorisovaltuusto valitsi yksimielisesti edustajiksi massiraatiin Eetu Hukkasen, Rasmus Riikosen, Hilkka Liljeroosin, Pihla Pölläsen, Evie Syreenin, Venla Taubertin sekä Oliver Priimägin.

Tiedoksi

Justiina Lampela

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)