Yhdyskuntalautakunta, kokous 8.12.2020

§ 329 Ajankohtaiset asiat 

Perustelut

Johtaja Mikko Nurmisen katsaus ajankohtaisiin asioihin:

- Yliopistonkadun yleissuunnitelman päivitys, Jouni Sivenius

- Yleiskaavan nähtäville asettaminen​, Pia Hastio, Lotta Kauppila ja Mirkka Katajamäki​

- Palvelu- ja vuosisuunnitelman valmistelu - investoinnit, Milko Tietäväinen ja Matias Ansaharju

-  Asemakaava 8805, Lahdesjärvi, Leppästensuonkadun eteläpuoli, Metso, Anne Karlsson​

- Yhdyskuntalautakunnan 22.12.2020 kokouksen aloittamisen ajankohdan aikaistaminen klo 15 alkavaksi ja 8.12.2020 esityslistalla olevien ajankohtaisten asioiden Asemakaava 8525, Tohlopinranta ja Asemakaava 8750, Pyynikin Trikoo siirretään käsiteltäväksi tähän ajankohtaan

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Nurminen Mikko, Johtaja

Merkitään tiedoksi.

Kokouskäsittely
Reeta Ahonen ja Kiia Koukku saapuivat kokoukseen asian käsittelyn aikana.

Matias Ansaharju, Marjut Lund-Rahkola, Iina Laakkonen, Minna Kiviluoto, Jouni Sivenius, Lotta Kauppila, Mirkka Katajamäki ja Anne Karlsson olivat paikalla asiantuntijoina.

Ajankohtaisten asioiden käsittely keskeytettiin Yleiskaavan nähtäville asettaminen aiheen jälkeen ja puheenjohtaja esitti pidettäväksi 9 minuutin kokoustauon, jonka jälkeen ja siirryttiin käsittelemään §:t 332 ja 333. Matias Ansaharju, Marjut Lund-Rahkola, Iina Laakkonen, Minna Kiviluoto, Jouni Sivenius, Lotta Kauppila, Mirkka Katajamäki ja Anne Karlsson poistuivat kokouksesta näiden pykälien käsittelyn ajaksi.

Katja Karintaus ja Sonja Harmaala poistuivat kokouksesta ja varajäsenet Ville Tynkkynen ja Hanna-Kallio Kokko saapuivat kokoukseen kokoustauon aikana.

Pykälä ja avattiin uudelleen ja palattiin jatkamaan Palvelu- ja vuosisuunnitelman valmistelu - investoinnit- aiheella. Matias Ansaharju, Anne Karlsson, Minna Kiviluoto, Marjut Lund-Rahkola ja Iina Laakkonen palasivat kokoukseen ja poistuivat kokouksesta ajankohtaisten asioiden tultua käsitellyksi ennen päätöksentekoa.

Milko Tietäväinen ja Ari Vandell poistuivat kokouksesta asian käsittelyn aikana.

 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)