Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 15.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 48 Tiimit 

Perustelut

Käsitellään tiimien tiedotusasiat ja käydään läpi tiimien toiminta edellisen tiedoksiannon jälkeen.

 

1. Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimin puheenjohtaja Maria Markkula esittelee edunvalvontatiimin ajankohtaiset asiat. Nuorten huoli -kysely on valmistunut ja sitä voi kommentoida edunvalvontatiimin WhatsApp-ryhmässä. Edunvalvontatiimin seuraava kokous on perjantaina 18.3.2022 kello 16.30. 

 

2. Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimin puheenjohtaja Aada Aho esittelee tapahtumatiimin ajankohtaiset asiat. Tapahtumatiimi on kokoustanut. Kokouksessa on käsitelty nuorisovaltuuston kevätseminaaria, joka järjestetään tiistaina 12.4.2022 kello 9-12 Virastotalon valtuustosalissa. Kokouksessa on myös valmisteltu kouluneuvoston kokousta, joka järjestetään 11.5.2022 kello 9.00 Virastotalon valtuustosalissa. Tampereen kaupungin lapsiasiamies Tiia Heinäsuo tulee esittelemään kouluterveyskyselyn tuloksia kouluneuvoston kokoukseen. Tapahtumatiimin seuraava kokous on perjantaina 22.4.2022 kello 16.30. 

 

3. Viestintätiimi

Viestintätiimi puheenjohtaja Leo Boström esittelee viestintätiimin ajankohtaiset asiat. Viestintätiimi on kokoustanut. Kokouksessa on valmisteltu tulevien tapahtumien Instagram-julkaisuja sekä nuorisovaltuuston huppareiden designiä ja tilausta. Viestintätiimin seuraava kokous on tiistaina 19.4.2022 kello 16.30. 

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto merkitsee tiimien ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.

Päätös

Nuorisovaltuusto merkitsi tiimien ajankohtaiskatsaukset tiedoksi pöytäkirjaan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)