Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 15.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 49 Nuorisovaltuuston toimintakertomus vuodelta 2021 

TRE:1203/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Niskanen Päivi, Johtava koordinaattori

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Arttu Vuori esittelee aihetta. Nuorisovaltuusto keskustelee aiheesta.

Nuorisovaltuuston vuoden 2020 joulukuussa hyväksytyn toimintasuunnitelman tavoitteet ovat toteutuneet hyvin ja nuorisovaltuuston toimintaedellytykset ovat parantuneet viime vuoden aikana. Suurimpana muutoksena vuonna 2021 voidaan nähdä jäsenistön vaihtuminen suurkokouksessa 15.9.2021 sekä uuden toimintasäännön hyväksyminen ja käyttöönotto. Nuorisovaltuuston puheenjohtajalle vuodeksi 2021 antamat tavoitteet ovat toteutuneet erinomaisesti. Aloite nuorisovaltuutettujen kokouspalkkioista on vielä käsittelyssä. 

Nuorisovaltuusto on ollut viime vuoden aikana esillä mediassa enemmän kuin aikaisemmin ja myös nuorisovaltuuston sosiaalisia medioita on pidetty aktiivisena. Edunvalvontatiimi on kokoustanut aktiivisesti vuonna 2021 ja se on laatinut muun muassa nuorisovaltuuston kuntavaalistrategian ja -tavoitteet, joiden pohjalta edunvalvontatiimi on toteuttanut näkyvän ja innovatiivisen kuntavaalikampanjan.Tapahtumatiimi on järjestänyt vuonna 2021 tapahtumia sekä lähi- että etätoteutuksena. Tiimi on järjestänyt mm. kaksi seminaaria sekä Nuva-iltoja tamperelaisille nuorille. Viestintätiimi on toiminut aktiivisesti ja kokoustanut säännöllisesti vuonna 2021. Viestintätiimi on markkinoinut nuorisovaltuustoa aktiiviesti erilaisissa viestintävälineissä ja yhteistyötä on tehty paljon eri tahojen kanssa. 

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto hyväksyy toimintakertomuksen vuodelta 2021.

Päätös

Nuorisovaltuusto hyväksyi toimintakertomuksen vuodelta 2021.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)