Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 15.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 57 Nuorisovaltuuston osallistuminen Herwoodfestiin 

TRE:1203/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Niskanen Päivi, Johtava koordinaattori

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Arttu Vuori esittelee aihetta. Nuorisovaltuusto keskustelee aiheesta.

Herwoodest on nuorille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään Hervannassa 14.5.2022. Tapahtuma on nuorten suunnittelema ja toteuttama. Tapahtumassa on musiikkiesiintyjiä, youtubettajia, toiminnallisia pisteitä sekä muita mahdollisia aktiviteetteja. Herwoodfest tarjoaisi nuorisovaltuustolle mahdollisuuden pop-up-pisteen järjestämiseen, jossa nuorisovaltuusto voi markkinoida toimintaansa sekä kohdata muita nuoria. Herwoodfest pyyttää nuorisovaltuustolta mahdollista taloudellista tukea tapahtumaan järjestämiseen ja vastineeksi Herwoodfest tarjoaisi kumppania hyödyttävää näkyvyyttä. Näkyvyys koostuu logonäkyvyydestä, sekä lisäksi Herwoodfestin järjestelijätyöryhmä suunnittelee jokaisen kumppanin kanssa molempia osapuolia parhaiten hyödyttävän yhteistyömuodon. Päätetään osallistua tapahtumaan ja tukea sen järjestämistä 125 eurolla.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto päättää osallistumisestaan Herwoodfestiin ja mahdollisesta taloudellisesta tukisummasta Herwoodfestin järjestämiseen.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti osallistumisestaan Herwoodfestiin ja mahdollisesta taloudellisesta tukisummasta Herwoodfestin järjestämiseen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)